iOS 7.1 moet iOS devices versnellen en brengt CarPlay naar de iPhone

Met de introductie van iOS 7 werd de interface van Apple een stuk minimalistischer. Toch wist Apple tegelijkertijd het OS flink langzamer te maken. Met de iOS 7.1 update komt Apple nu met een aantal oplossingen die iPhones, iPads en iPods een stuk sneller moet maken.

De update brengt ook CarPlay naar iOS. Een nieuw platform van Apple waardoor iOS devices beter met auto’s kunnen communiceren. Daardoor is het mogelijk om bijvoorbeeld Siri en navigatiediensten van achter het stuur te gebruiken. Echter lijkt het erop dat CarPlay voorlopig alleen op de iPhone zal werken.

Verder heeft Apple vooral aan bugfixes gewerkt die de stabiliteit van iOS ten goede komen. Al met al een must-have update voor alle iOS 7 toestellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.