De Galaxy S5 moet online shoppen prettiger maken

Afgelopen week introduceerde Samsung de Galaxy S5. Iets waar we weinig tot geen aandacht aan hebben gegeven is dat PayPal een samenwerking met Samsung aankondigde in het kader van mobiel winkelen. Vandaag komt Samsung met uitleg over wat deze samenwerking gaat betekenen.

Uit onderzoek is namelijk gebleken dat we lang niet allemaal nog shoppen van achter de computer. We verplaatsen ons steeds meer naar de tablet en zelfs de smartphone. De samenwerking tussen PayPal en Samsung is dan ook vooral gericht op het vergemakkelijken van de transacties.

PayPal gaat hiervoor gebruik maken van de vingerafdrukscanner die in het display van de Galaxy S5 zit. Via een vingerafdruk kan PayPal jouw transactie erkennen en goedkeuren. Zo voorkomt PayPal dat je moet klooien met codes. Handig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events