Op Kickstarter is nu een nieuw slim horloge te vinden. Oké, een echte smartwatch kunnen we het niet noemen, maar er is zeker wel een verbinding met de smartphone mogelijk. De Carbon is namelijk een kleine energiebron voor om de pols.

Zo bevat de wijzerplaat een solar paneeltje waardoor invallend licht wordt opgeslagen voor later gebruik. Ook kinetische energie wordt opgeslagen en dat is wel fijn. Mijn horloge besteedt het merendeel van haar tijd namelijk onder de stof van mijn mouwen.

In het horloge zit een 800mAh accu verstopt. De energie in deze accu is via een speciale kabel over te brengen naar jouw smartphone of tablet. Een mooie toevoeging voor wanneer je net even wat extra stroom nodig hebt.

Of dit horloge het gaat redden is nog onbekend. De makers hebben nog aardig wat funding nodig. Meedoen kan dus nog. Voor $130 haal je het horloge naar Nederland (als het er komt).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.