GadgetGear.nl

Carbon is een powerbank voor om je pols

Op Kickstarter is nu een nieuw slim horloge te vinden. Oké, een echte smartwatch kunnen we het niet noemen, maar er is zeker wel een verbinding met de smartphone mogelijk. De Carbon is namelijk een kleine energiebron voor om de pols.

Zo bevat de wijzerplaat een solar paneeltje waardoor invallend licht wordt opgeslagen voor later gebruik. Ook kinetische energie wordt opgeslagen en dat is wel fijn. Mijn horloge besteedt het merendeel van haar tijd namelijk onder de stof van mijn mouwen.

In het horloge zit een 800mAh accu verstopt. De energie in deze accu is via een speciale kabel over te brengen naar jouw smartphone of tablet. Een mooie toevoeging voor wanneer je net even wat extra stroom nodig hebt.

Of dit horloge het gaat redden is nog onbekend. De makers hebben nog aardig wat funding nodig. Meedoen kan dus nog. Voor $130 haal je het horloge naar Nederland (als het er komt).

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten