Brother introduceert labelprinters met AirPrint ondersteuning

Brother heeft twee nieuwe labelprinters aangekondigd. Het bijzondere aan de nieuwe modellen is dat ze ondersteuning bieden voor Apple’s AirPrint. Brother heeft daarnaast ook nog een iOS app in de app store gezet.

ql-710w-ql720nw

De QL-710W en QL-720NW labelprinters volgen op de reguliere AirPrint printers die Brother eerder introduceerde en maakt het gemakkelijker om ‘even’ vanaf een iPhone, iPod of iPad een labeltje te printen. Om nog meer mogelijkheden aan de printers toe te voegen, heeft Brother ook een SDK voor iOS ontwikkelaars openbaar gemaakt. Het wordt daarmee ook voor andere app ontwikkelaars mogelijk om de printers te ondersteunen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.