Thule introduceert de Covert lijn van cameratassen

Thule komt met een compleet nieuwe lijn tassen voor fotografen. Het gaat om de nieuwe Covert lijn. Net als bij de Perspektiv-lijn maakt Thule gebruik van uitneembare cameravakken waardoor de tassen ook voor andere doelen gebruikt kunnen worden. Daarnaast zijn ze voorzien van waterafstotende stof.

Thule Covert DSLR Rolltop Backpack (boven)

De Thule Covert DSLR Rolltop Backpack is gemaakt voor DSLR camera’s met een groothoek lens. In totaal kun je er twee lenzen en een flitser in kwijt. Naast een camera is er ruimte voor een 15 inch MacBook. Het onderste en bovenste deel worden door een rits gescheiden.

Thule Covert DSLR Messenger

De Thule Covert DSLR Messenger bevat een chassis draagsysteem en is klaar voor een body met lens. In totaal kun je 3 tot 4 lenzen kwijt en dan is er nog ruimte voor een flitser. De laptopruimte is groot genoeg voor 15 inch laptop.

Thule Covert DSLR Messenger

Thule Covert DSLR Satchel

De Thule Covert DSLR Satchel is een klassieke schoudertas met ruimte voor 1 a 2 lenzen, een flitser en natuurlijk een DSLR camera. Er is ook nog ruimte voor een iPad.

Thule Covert DSLR Satchel

Thule Covert CSC Sling

De Thule Covert CSC Sling slingbag heeft ruimte voor 2 tot 4 lenzen en een DSLR. Daarnaast is er ruimte voor een iPad. De tas is zowel over de linker- als de rechter schouder te dragen.

Thule Covert CSC Sling

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.