GadgetGear.nl

Samsung gaat ook connected brillen maken

Na de pols, gaan de Koreanen nu achter je ogen aan. De Korea Times weet namelijk te melden dat Samsung aan een alternatief voor Google Glass werkt. De site laat ook weten dat Samsung voordelen hoopt te behalen door als vroege deelnemer in deze markt aanwezig te zijn.

Dat laatste is natuurlijk een gevaarlijke opmerking na de Galaxy Gear. Hoewel de smartwatch van Samsung inmiddels goed bruikbaar is, kwam hij veel te vroeg op de markt. De software was er duidelijk nog niet helemaal klaar voor.

De markt voor connected brillen lijkt in ieder geval enorm. Google is nu de enige speler die echt al een bril te koop aanbiedt, als is hij enorm duur. Samsung heeft de kracht om een dergelijke gadget in massaproductie te nemen en daarmee al snel de prijs omlaag te knallen.

De verwachting is dat de slimme bril Galaxy Glass gaat heten en dat Samsung deze tijdens de IFA laat debuteren. Als dat zo is, proberen wij er in ieder geval bij te zijn.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten