Samsung gaat ook connected brillen maken

Na de pols, gaan de Koreanen nu achter je ogen aan. De Korea Times weet namelijk te melden dat Samsung aan een alternatief voor Google Glass werkt. De site laat ook weten dat Samsung voordelen hoopt te behalen door als vroege deelnemer in deze markt aanwezig te zijn.

Dat laatste is natuurlijk een gevaarlijke opmerking na de Galaxy Gear. Hoewel de smartwatch van Samsung inmiddels goed bruikbaar is, kwam hij veel te vroeg op de markt. De software was er duidelijk nog niet helemaal klaar voor.

De markt voor connected brillen lijkt in ieder geval enorm. Google is nu de enige speler die echt al een bril te koop aanbiedt, als is hij enorm duur. Samsung heeft de kracht om een dergelijke gadget in massaproductie te nemen en daarmee al snel de prijs omlaag te knallen.

De verwachting is dat de slimme bril Galaxy Glass gaat heten en dat Samsung deze tijdens de IFA laat debuteren. Als dat zo is, proberen wij er in ieder geval bij te zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram