Porsche introduceert de stoere Bike RX, Porsche Bike RS en Porsche Bike

Porsche komt met drie nieuwe designfietsen die er toch wel heel bijzonder uitzien. De frames van deze nieuwe fietsen zijn qua vormgeving afgestemd op de iconische lijn van de sportwagens.

De Porsche Bike RX is ontwikkeld voor iedereen die graag offroad gaat. Deze fiets is uitgerust met 20 versnellingen (handgeschakeld natuurlijk 😉 ) en een carbon frame. De voorvork is voorzien van DT Swiss luchtvering en hydraulische schijfremmen van Magura.

De Porsche Bike RS bevat ook een carbon frame, maar ook andere ergonomisch ontworpen onderdelen. Het geheel weegt slechts 9 kilo. Deze fiets heeft eveneens 20 versnellingen, maar is wel echt voor de fietspaden ontwikkelt. Deze fiets is uitgerust met onderdelen van Shimano en Magura.

Tenslotte is er nog de Porsche Bike. Deze fiets bevat een Shimano 8-versnellingsnaaf en een getande slijtvaste riem voor geruisloze aandrijving van het achterwiel. De fiets bevat een anti-diefstap label waarmee diefstal snel aangegeven kan worden. Via de speciale Porsche app kan iedereen het label scannen om te controleren of de fiets gestolen is. Handig!

Porsche start de verkoop van deze fietsen in maart. Ze komen er in de maten S, M en L.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram