Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nintendo komt met vrolijke Yoshi variant van de 3DS XL

Afgelopen nacht kwam Nintendo met een enorme berg nieuws over nieuwe games die we dit jaar van Nintendo mogen verwachten. Daaronder zaten toppers als Mario Kart 8 en een nieuwe Super Smash Bros. Daarnaast had Nintendo ook hardware nieuws.

Nintendo komt namelijk met een vrolijke groene variant op de Nintendo 3DS XL. Deze Yoshi uitvoering komt er om de release van Yoshi’s New Island voor de 3DS te vieren. Deze game ligt vanaf 14 maart in de winkel en de Nintendo eShop. De verwachting is dat deze 3DS XL gelijktijdig te koop zal zijn.

Wil je meer weten over de nieuwste Nintendo games, klik dan even door naar Entert1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.