Met een 7 inch tablet en volledige 4G functies is de nieuwe Huawei MediaPad X1 een phablet van formaat geworden. Met een 1200×1920 display is hij bovendien in staat om Full HD films te vertonen.

De MediaPad X1 draait op Android 4.2 met Huawei’s Emotion UI 2.0 launcher. De Kirin910 chipset die we onder de motorkap liggen komt van HiSilicon en bevat een quad-core 1.6GHz processor, 2GB aan werkgeheugen en een Mali 450MP4 GPU. Dat belooft wat.

Huawei-MediaPad-X1-Wit

Je krijgt standaard 16GB aan opslagruimte met een optie voor MicroSD kaarten en een 5.000mAh accu die je de dag door gaat helpen. Aan de achterkant zit een 13 megapixel camera. Het betreft een Exmor R beeldsensor van Sony. Bovendien ligt hier een lichtsterke f/2.2 lens bovenop met een 28mm groothoek. Aan de voorkant zit met 5 megapixels ook een stevige camera met een 22mm groothoek. Beide camera’s filmen gewoon in Full HD.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.