Huawei introduceert haar nieuwe 8 inch MediaPad M1 tablet als een all-round entertainment systeem. Zo is deze tablet voorzien van een 800×1280 HD IPS display en stereo speakers aan de voorkant. Daarnaast is deze tablet geschikt voor multi tasking met floating windows.

De Android 4.2 tablet is voorzien van Huawei’s eigen Emotion UI 2.0 launcher. Onder de motorkap vinden we een 1.6GHz processor met 1GB aan werkgeheugen. De chipset is afkomstig van HiSilicon waar we hier bij GadgetGear nog geen ervaring mee hebben. Ook aanwezig op de chipset is een Mali 450 MP GPU voor 3D graphics.

Qua opslagruimte krijg je 8GB en een MicroSD slot. De tablet beschikt over een 1 megapixel front facing camera en een 5 megapixel model aan de achterkant. De tablet bevat bovendien een 4.500mAh accu.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.