Plantronics, de maker van vele headsets waaronder de gamingheadset R.I.G, heeft nu een nieuwe headset voor onder het hardlopen ontwikkeld.

De BackBeat FIT, de headset moet licht en flexibel zijn evenals de vertrouwde geluidskwaliteit die we gewend zijn van Plantronics. Er is aan vele dingen gedacht zoals, de reflecterende armband en de duidelijke kleuren van de headset zelf. Ook is er de eartip waardoor je niet compleet wordt afgesloten van de buitenwereld en gevaren dus tijdig aan zal horen komen. Hieronder een kleine opsomming van de eigenschappen van de draadloze headset.

  • Stabiele, comfortabele pasvorm: De BackBeat FIT blijft onder alle omstandigheden goed op zijn plaats zitten. De zachte maar sterke en flexibele hoofdband en in-ear stabilisatoren verzekeren een robuuste, stabiele pasvorm die comfortabel is, ongeacht hoe actief de gebruiker is.
  • Duurzaam, sweat-proof ontwerp: De BackBeat FIT beschikt over een zweet- en weerbestendige nano-coating van P2i en een robuust en sweat-proof ontwerp waardoor de koptelefoon geschikt is voor zware trainingen.
  • Veiligheid: De heldere kleuren en het gebruik van reflecterend materiaal zorgen voor bescherming tijdens de dag en nacht. Dankzij het safety-oriented eartip design is de gebruiker zich meer bewust van zijn omgeving.
  • Twee-in-een armband/opbergetui: In de smartphone armband kunnen tijdens een training de smartphone en eventuele sleutels veilig worden opgeborgen. Daarnaast dient het als beschermde opbergetui voor de hoofdtelefoon als hij niet wordt gebruikt.
  • Batterij met lange levensduur en compact ontwerp: De BackBeat FIT heeft genoeg power voor een week aan trainingen en biedt tot 8 uur luistertijd. De DeepSleep is een slaapstand, waardoor de headset tot zes maanden opgeladen blijft en klaar voor gebruik is.
  • Superieure stereo koptelefoon: Dankzij krachtige speakers en een custom codec biedt de BackBeat FIT een rijke bas en hoge tonen.
  • Draadloze bluetooth technologie: Geniet van muziek, video’s en telefoongesprekken dankzij een simpele draadloze verbinding met een smartphone en zonder een wirwar aan draden.
  • Hands-off control: Met de ingebouwde microfoon kunnen gebruikers telefoneren zonder dat ze hun mobiele apparaat hoeven aan te raken. En het bedienen van de muziek gaat eenvoudig met een druk op de knop via het bedieningspaneel op het oordopje.
  • Steeds beter: Over-the-air firmware updates, die via een smartphone app worden geboden, maken het eenvoudig om de koptelefoon optimaal te laten presteren. Daarnaast beschik je altijd over de nieuwste software features, documentatie en functionaliteiten.

De headset moet in april op de markt komen voor een adviesprijs van €129,-.

image003

1 REACTIE

  1. Het heeft een tijd geduurd voor deze ultieme hardloop sport headset verkrijgbaar was maar eindelijk is hij er dan. De BackBeat Fit is de headset voor de sporter die niet alleen alles van zichzelf eist maar ook van zijn gear. Nu al te bestellen bij Bertje Bel Webwinkels

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.