Arjan Olsder
Arjan Olsder

ISE: Sharp lanceert twee bijzondere, grote monitoren

Sharp heeft tijdens ISE in Amsterdam twee bijzondere monitoren geïntroduceerd. Het gaat om een 20 inch monitor met eigen stylus en een 22 inch touchscreen.

Sharp LL-P202V

De LL-P202V heeft een doorsnede van 20 inch en zal vooral creatieven aanspreken. Met de bijgeleverde pen kun je het scherm gebruiken als een enorm digitaal tekentablet. De pen is aanraakgevoelig en daardoor geschikt voor software als ArtRage Studio en Illustrator. Het scherm kan in een hoek van 20 tot 75 graden worden gesteld.

Sharp LL-S242A

De LL-S242A is een 22 inch touchscreen van Sharp gericht op gebruik in bijvoorbeeld winkels of ter ondersteuning van recepties. Een echt zakelijk scherm dus. Naast dat het scherm meerdere vingers kan registreren, herkent het ook een handpalm en zal deze negeren. Handig!

Sharp-LL-S242A

Beide schermen zijn vanaf mei 2014 leverbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.