HTC blijft worstelen om de kop boven water te houden en heeft daarom besloten het roer deels om te gooien. Hoewel HTC de laatste tijd prima high-end toestellen in de markt zette, lijkt het nu in te zien dat niet iedereen €700 voor een toestel over heeft.

HTC gaat zich volgens Reuters dan ook meer op de onderkant van de markt richten en dit jaar met een lijn goedkope Android komen. HTC heeft al twee jaar moeite om tegen fabrikanten als Samsung, Sony op te boxen. Die twee maken al langer goede budget toestellen. Daarnaast zijn ook Huawei en Xiaomi hard bezig om in populariteit te groeien.

Naast dat HTC verschillende toestellen zal lanceren in de prijsklasse $150-$300, zal het zich voor high-end toestellen richten op een prijs rondom de $600. Dit jaar zal HTC zeker nog met één nieuw high-end toestel komen. Deze verwachten we tijdens het Mobile World Congress.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.