GadgetGear.nl

Canon introduceert de 1200D instap DSLR

Met de EOS 1200D komt Canon met een opvolger voor de EOS 1100D. Het gaat wederom om een instapmodel DSLR camera. Deze bevat het gros van de functies van de professionelere DSLR’s van Canon, tegen een flink verlaagde prijs.

Om het fotograferen met een DSLR nog beter op de beginner af te stemmen, komt Canon ook met een companion app voor Android en iOS. Filmen in 1080p Full HD resolutie behoort ook tot de mogelijkheden van deze camera. Deze app bevat allerlei tips om de beginner bekend te maken met de camera.

Voor de instagram fans, is deze camera afgeladen met allerlei creatieve functies. Hiermee kun je foto’s op de camera zelf al van een basisbewerking voorzien door er filters overheen te knallen. Daarnaast blijven de originele opnamen behouden.

In de body zelf vinden we een 18 megapixel APS-C CMOS sensor met de DIGIC 4 beeldprocessor van Canon. De combinatie is snel genoeg voor drie opnemen per seconde. Verder is de camera uitgerust met een 9 punt autofocus systeem. De camera werkt met zowel EF lenzen als EF-S lenzen.

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten