Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

MWC: LG introduceert de derde generatie smartphones uit de L Series

We moeten nog een weekje wachten op het Mobile World Congress, maar bij LG gaan ze alvast los. Nouja, een beetje. LG heeft de nieuwste generatie smartphones uit de L series aangekondigd. De L serie III betreft smartphones uit het middensegment en die wordt duidelijk steeds sneller.

De hele serie wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van Android 4.4 ofwel KitKat. Daarmee maak je gebruik van de nieuwste functies en optimalisaties die Google aan Android heeft toegevoegd. Het is niet onwaarschijnlijk dat we komende week nog veel meer 4.4 toestellen langs zien komen.

LG L90

Aan kop van de nieuwe lijn staat de L90. Een smartphone met een 1.2GHz quad-core processor en 1GB aan werkgeheugen. Je krijgt 8GB aan opslagruimte op het toestel. Het display meet 4.7 inch en heeft een qHD resolutie van 960×540 pixels. Je krijgt een 8 megapixel camera aan de achterkant en 1.3 megapixel aan de voorkant.

LG-L90

LG L70

Meteen daaronder vinden we de L70. Deze loopt ook op 1.2GHz, maar dan wel op een dual-core processor. Je krijgt 1GB aan werkgeheugen en 4GB aan opslagruimte. Het scherm meet 4.5 inch op 800×400 pixels. Afhankelijk van het land waar je hem koopt, bevat hij een 8 megapixel of 5 megapixel camera.

LG-L70

LG L40

De L40 sluit de L Series III van LG af. Ook hier krijg je een 1.2GHz dual-core processor, maar met 512MB aan werkgeheugen en 4GB aan opslagruimte. Het display meet slechts 3.5 inch met een 480×320 resolutie. Aan de achterkant zit een 3 megapixel camera.

LG-L40

Tijdens het Mobile World Congress horen we zonder twijfel meer over deze nieuwe toestellen van LG.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.