Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Test: Logitech T650 Touchpad

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 4.5 sterren.

THE GOOD

  • Eigen accu
  • Unifying adapter
  • Glazen toplaag

THE BAD

Hij is niet heel nieuw, maar ook niet onopvallend. De T650 touchpad van Logitech. Deze compacte gadget voegt namelijk een berg gebruiksgemak aan de gemiddelde Windows 8 desktop toe.

Unboxing

De T650 touchpad wordt geleverd met een micro-USB laadkabel, een handleiding een een unifying adapter van Logitech. Inderdaad, je laadt de accu van de T650 via de Micro-USB kabel op.

IMG_1993

Design

De T650 touchpad is mooi plat en toch licht hellend van vorm. Voor de bovenkant heeft Logitech voor glas gekozen. Een slimme keuze. Het ziet er niet alleen mooi uit, het slijt minder snel en voelt enorm prettig aan. Nu, na maanden van gebruik, kan ik nog geen slijtage op het oppervlak zien.

Om mee te nemen

Logitech begrijpt dat er ook laptopgebruikers zijn die een losse touchpad ten opzichte van een vaste zullen prefereren. Daarom hebben ze de micro-USB kabel voorzien van straps en beugeltjes zodat je deze netjes op kunt rollen en plat mee kan nemen. Voor de platte T650 is het ook niet mogelijk om een plekje te vinden. Handig!

Gebaren

Naast het traditionele touchpadgebruik met één vinger, heeft de T650 multitouch ondersteuning. Je kunt met de T650 dus gebaren gebruiken om Windows 8 te besturen. Denk aan scrollen met twee vingers, maar ook aan pinch-to-zoom om foto’s groter of kleiner te maken. Handig!

Conclusie

De T650 is een kleine, maar handige upgrade voor Windows 8 gebruikers. Ik gebruik hem vooral op mijn dekstop en merk dat ik voor algemeen Windows gebruik de T650 prefereer boven mijn muis terwijl ik voor games toch echt niet zonder mijn vertrouwde muis kan.

IMG_1992

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.