Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Samsung komt nog even niet met een Tizen smartphone

Nu het Mobile World Congres er weer aan komt, is het weer afwachten waar de grote merken ons mee gaan verrassen. Één ding lijkt in ieder geval zeker, Samsung blijft deze MWC bij Android en Windows Phone. Tizen lijkt nog niet klaar.

Samsung werkt al een tijdje met Intel samen aan het Tizen platform. Voor Intel enorm belangrijk omdat het moeite heeft om populair te worden in de wereld van de smartphones. Vorig jaar zouden de twee al met een Tizen smartphone komen, maar het eerste kwartaal van 2014 lijken ze ook niet te gaan halen.

Het is ook maar de vraag of we echt op Tizen zitten te wachten. Hoewel Android qua apps nu echt wel op het niveau van iOS zit, heeft Windows al jaren moeite om ontwikkelaars te overtuigen, heeft Samsung haar mobiele besturingssysteem Bada al lang aan de wilgen gehangen en is ook BlackBerry op sterven na dood.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.