Om je iPhone zo goed mogelijk te beschermen, zijn er vele soorten (hard)cases op de markt. Wil je er eentje hebben die tegelijkertijd erg handig pasjes voor je opbergt in de rug? Dan ga je voor de nieuwe stevige cardcases van Pitstar.

De cardcases zijn vederlicht en zorgen ervoor dat de combinatie met een iPhone niet overdadig zwaar gaat aanvoelen wanneer je deze met je meedraagt. Schuif er je pasjes in, zoals je bankpas en rijbewijs (maximaal twee), en ga zorgeloos op op pad. Zorgeloos, aangezien ze er niet zullen uitvallen én omdat al je basis functies zoals de camera, oordopjes ingang en power ingang, toegankelijk zijn.

Pitstar iPhone Cardcase 1
Hier op de testtafel liggen de cardcases geschikt voor de iPhone 4 en 5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Pitstar cardcases zijn beschikbaar voor de iPhone 4, 4S, 5 en 5S en kan je aanschaffen voor € 19,95 via de Pitstar webshop.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.