Wat extra stroom onderweg is nooit weg, maar bij Veho combineren ze het noodzakelijke graag met het aangename. De nieuwe Aria powerbank bevat namelijk ook een speaker.

De powerbank heeft een capaciteit van 3.500 mAh en combineert dit met een maximaal vermogen van 2 ampère waardoor jouw smartphone of tablet snel geladen kan worden. Daarnaast zit er een 2 Watt speaker in. Bedraad, zodat je geen stroom verliest aan een bluetooth verbinding.

1 REACTIE

  1. Dit product voldoet niet aan de essentiële veiligheidseisen op basis van de constructie, dus alle varianten zijn fout. Het afneembare gedeelte is zo ontworpen dat het lijkt of het in het stopcontact past / moet en dat mag niet. Zie websites NVWA. Al een recall bij Xenos, BigBazar, PF Concepts en mogelijk nog meer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.