Nespresso introduceert de Bukeela Ka Ethiopia Grand Cru

Nespresso kende al een tijdje de Pure Origins lijn. Een lijn met smaken die uit één land afkomstig zijn. Tot nu toe, beperkten de pure smaken zich tot espresso grand-cru’s. Met de nieuwe Bukeela Ka Ethiopia komt er dan ook eindelijk een Pure Origins voor de Lungo drinker.

Met een intensiteit van 3 kiest Nespresso er voor om deze eerste Pure Origins geschikt te maken voor de genieter van milde koffiesmaken. Dit maakt de Bukeela ook geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld een Latte Macchiato. De smaak zou dan iets weg hebben van koekjes en karamel.

‘Bukeela’ staat voor ‘boon’ in de belangrijkste taal die ze in Ethiopië spreken. Daarnaast heeft de capsule de kleur van de aarde meegekregen. Bukeela is nu te koop via Nespresso.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events