De Trax GPS tracker houdt kind en huisdier in de gaten

Waar houdt de kat zich 's nachts op of komen de kinderen wel meteen naar huis als de van school komen? De nieuwe GPS Tracker van Trax houdt je van dit alles op de hoogte.

De kleine Trax is met een clip op kleding of een halsband te bevestigen waarna je met een smartphone of tablet kunt zien waar de Trax is. Daarnaast kunt je geofencing toepassen. Met andere woorden, je kunt zones aangeven waarbinnen de Trax zich mag bevinden. Komt de Trax erbuiten, gaat bij jou het alarm af. Je kunt zelfs waarschuwingen op basis van snelheden instellen. Stel, jouw kind komt altijd lopend naar huis, maar zit ineens in een auto? Dan kan de trax bij bijvoorbeeld 30KM/uur alarm slaan.

De Trax is gemaakt van plastic en is stof- en waterdicht. Je kunt er zelfs mee gaan zwemmen. De Trax bevat naast een GPS ontvanger ook een 3G module om contact te houden met jouw smartphone of tablet. Hier heb je een abonnement voor nodig van €5 per maand. De eerste twee jaar is het gebruik gratis inclusief roaming in 30 landen. De app is geschikt voor iPhone en Android.

De Trax ontvanger kost je eenmaal €199. Is dit wat veel, heb je de keuze om een compleet abonnement af te nemen. Voor €9,99 per maand heb je dan een Trax en het bijbehorende abonnement. Over een periode van twee jaar ben je dan €239,76 kwijt en is hij nog niet van jou. Eenmalige aanschaf is dus interessanter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment on “De Trax GPS tracker houdt kind en huisdier in de gaten”

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram