CES: Soundmatters introduceert de compacte DASHa soundbar voor tablets

In diverse landen is de Kindle Fire tablet van Amazon erg populair. Om deze tablet wat beter te laten klinken, heeft Soundmatters speciaal de DASHa soundbar ontwikkeld. Een compacte soundbar in de kleur van de Kindle.

De DASHa soundbar bevat stereo twoofers. Een type speaker van Soundmatters dat zich op zowel de hoge- als de lage tonen kan richten. Ook zit er de Bass Bettery in die een gebruiksduur van 12 uur moet garanderen. Door de ingebouwde microfoon is hij ook bruikbaar als speakerphone en laden doe je met je standaard USB lader.

Beschikbaarheid

De DASHa is nu in Amerika te koop vanaf $149. Andere landen komen later aan bod.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.