CES: Oude tijden herleven met het design van de Linksys WRT1900AC

Ze waren iconisch voor de tijd waarin we de eerste WiFi netwerken in huis haalden. De blauwe routers van Linksys. Met de introductie van de Linksys WRT1900AC op de CES laat Linksys oude tijden herleven. Deze nieuwe router is niet meer zo hoekig als de oude generaties, maar brengt wel goede herinneringen met zich mee.

De Linksys WRT1900AC is bovendien ook de eerste open-source router die Linksys naar de markt brengt. Andere ontwikkelaars kunnen vrij met de software aan de slag en zo de mogelijkheden van het apparaat verder vergroten.

LinksysWRT1900AC Router BACK_Final

Met een 1.2GHz dual-core chipset is de Linksys WRT1900AC ook nog eens een bijzonder snelle router. Op 5GHz behaalt de Linksys WRT1900AC 1,3Gb per seconde. Op 2.4Ghz levert hij een nette 600Mb per seconde af.

Deze specs maken ons nieuwsgierig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.