Wat LG qua TV’s op de CES laat zien is niet mis. LG zet groots in op OLED en komt meteen met drie curved modellen. Daarnaast komt er ook een reguliere, platte OLED aan. De Gallery OLED (maar dat idee kenden we al van de IFA). De gebogen TV’s hebben allen een 4K UHD resolutie.

LG 77EC9800

De LG 77EC9800 is meteen de grootste curved OLED waarmee LG naar de show komt. Het cherm heeft een diagonaal van 77 inch. LG heeft voor deze TV gekozen voor haar WRGD technologie waardoor iedere pixel van een extra witte subpixel is vorozien. De Tru-Ultra HD Pro Engine in de TV’s doet bovendien haar best om SD- en HD content naar 4K op te schalen. Door integratie van de H.264 en H.265 codecs is de TV voorlopig futureproof.

De 77EC9800 komt niet alleen in 77 inch op de markt. LG heeft aangekondigd ook met een 55 inch en een 65 inch model te komen.

LG Curved OLED 77EC9800

LG 55EB9600

De LG 55EB9600 is standaard al een stuk kleiner, maar ook lichter en vooral energiezuinig. Deze TV is bovendien gemaakt van gerecyclede materialen waarvoor het al awards in de wacht heeft gesleept. Verder heeft LG nog weinig over de specs losgelaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.