Als het over design en opslagmedia gaat, loopt LaCie traditioneel voorop. Zo ook wanneer het om een NAS gaat. Deze machines die toch regelmatig in meterkasten en andere donkere plekken staan zien er doorgaans niet heel bijzonder uit. Die van LaCie zou ik zelf met plezier op mijn bureau plaatsen.

De nieuwe 5big NAS Pro van LaCie beschikt over ruimte voor vijf drives. De sledes zitten aan de achterkant net als alle aansluitingen. Hier zijn twee USB 2.0 en twee USB 3.0 poorten te vinden net als twee LAN aansluitingen en een VGA uitgang.

Intern beschikt de 5big NAS Pro over een 64-bit Intel Atom dual-core 2.13 GHz processor en maarliefst 4GB aan werkgeheugen. Dit maakt de 5big NAS Pro meteen één van de snellere servers die je op dit moment kunt krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.