Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: iDevices komt met slimme keukenthermometers

Het kerstmaal zit er weer op, maar kennelijk hadden we tijdens het koken veel meer gebruik van onze iDevices kunnen maken dan we daadwerkelijk hebben gedaan. Fabrikant iDevices komt namelijk met een serie slimme keukenthermometers die je op een nog slimmere manier vertellen of het vlees gaar is.

De thermometers kunnen draadloos worden verbonden met je iPhone of iPad. Via de bijgeleverde app blijf je namelijk op de hoogte van de garing van het vlees. Je kunt de oven dus rustig achter je laten, want je krijgt een seintje zodra het vlees klaar is.

iDevices-Kitchen-Thermometer-Mini

De normale thermometer bevat twee sensoren zodat je twee stukken vlees tegelijk in de gaten kunt houden. De mini meet één product. De mini mist ook een display. Dat is jammer, want op het display van de grote thermometer kun je direct de temperatuur aflezen zonder dat je naar je smartphone moet grijpen.

Hoewel iDevices haar sensoren in eerste instantie enkel met een iOS app uit zal brengen, werkt het bedrijf ook hard aan een Android versie van de slimme thermometers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.