CES: Huawei introduceert de 6,1 inch Ascend Mate2 4G smartphone

Albert Zeeman is op dit moment in Las Vegas bij de introductie van de nieuwe Ascend Mate2 4G. Met haar 6,1 inch display valt dit nieuwe toestel in de phablet categorie en zal het vooral grootgebruikers van apps aanspreken.

Huawei heeft de Ascend Mate2 4G voorzien van een 6,1 inch IPS display. Het toestel wordt aangedreven door een quad-core 1.6GHz processor.

Qua camera krijg je het met de Ascend Mate2 4G ook goed. Aan de voorkant vinden we een 5 megapixel camera terwijl de achterkant een 13 megapixel model huisvest. Hierachter zit een BSI CMOS beeldsensor en het geheel heeft een lichtgevoeligheid van f2.0.

Huawei voorziet de Ascend Mate2 4G ook van een dikke 4.050 mAh accu. Huawei geeft aan dat je op één volle lading 6 complete films kunt kijken of 100 uur naar muziek kunt luisteren.

De Ascend Mate2 4G zal in eerste instantie als LTE toestel in de VS worden verkocht. Concrete plannen voor een release hier in Nederland zijn er nog niet.

HUAWEI-Ascend-Mate2-4G

Albert prijst de nieuwe interface die Huawei voor deze Ascend Mate2 4G gebruikt. Het schakelen tussen apps werkt prima via het floating menu. Ook de camera van de Ascend Mate2 4G heeft een mooie, brede kijkhoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events