Garmin heeft de nieuwe Nüvi 2798LMT meegenomen naar de CES. Dit nieuwe navigatiesysteem wordt verkocht met een achteruitrijdcamera. Deze is via een kabeltje met het systeem te bedienen.

Het navigatiesysteem zelf is voorzien van een royaal 7 inch display. Wanneer je de auto in de achteruit zet, kan het systeem automatisch naar de camera schakelen. Hiervoor moet de camera wel worden doorverbonden met de achteruitrijdverlichting. Dat is niet voor iedereen weggelegd.

Afgelopen jaar kwamen we een vergelijkbaar product tegen bij Mio. Het grote verschil is dat Mio de camera niet koppelde aan de verkoop van het navigatiesysteem. Hierdoor zal het menig gebruiker niet opvallen dat deze optie al wel aanwezig is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.