Foto’s van anderen maken is leuk, maar zelf sta je er dan niet op. De nieuwe Powershot N100 conceptcamera van Canon kan iedere groepsfoto van een bijpassende selfie voorzien.

De PowerShot N100 is namelijk uitgerust met een tweede camera aan de achterkant van het toestel. Deze kan de fotograaf in beeld brengen wanneer een foto wordt gemaakt. Canon noemt dit Dual Capture. Al deze beelden worden verwerkt door de Digic 6 beeldprocessor en een 12,1 megapixel CMOS sensor van Canon.

De PowerShot N100 is uitgerust met een ultragroothoek met 5x optische zoom. De lens is voorzien van optische beeldstabilisatie en start op 25mm.

Aangevuld met Smart Auto, maakt Canon het geheel nog interessanter. De camera maakt namelijk twee seconden voor en na de foto een selfie van je. Aan het einde van de dag kan te Smart Auto functie heermee een filmpje maken die een blik achter de schermen geeft. Dit filmpje wordt met een resolutie van 720p gegenereerd.

Zoals je van een moderne Canon camera mag verwachten, is deze voorzien van WiFi zodat je foto’s en filmpjes snel via sociale netwerken kunt delen of over kunt sturen naar je smartphone of tablet. Verbinden gaat lekker vlot, want Canon heeft de camera ook nog van een NFC chip voorzien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.