Canon heeft tijdens de CES twee nieuwe Selphy fotoprinters geïntroduceerd. Het gaat om de CP820 en de CP910. Waar de CP920 in de basis vooral een goede, compacte fotoprinter is, biedt de CP910 uitvoering een partij luxe voor iedereen die vaak foto’s print.

Standaard printen de Selphy printers vanaf geheugenkaarten, camera’s & USB en beschikken ze over een kantelbaar LCD display zodat je vooraf kunt zien wat je gaat printen. Door de printtechniek is het eindresultaat vergelijkbaar met dat van professionele fotoservices. Er gaat dan ook geen gewone inkt in.

SELPHY CP910

De CP910 bevat daarnaast een WiFi verbinding zodat je gebruik kunt maken van AirPrint en andere draadloze printdiensten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.