CES: Belkin komt slimme WeMo LED verlichting

Het was al mogelijk om je lampen te schakelen via Belkin's WeMo netwerk. Het nadeel was alleen wel dat je de lichtschakelaars moest vervangen. Om het hele proces nog gemakkelijker te maken, introduceert Belkin nu WeMo LED lampen.

Deze lampen hebben eeen ingebouwde WeMo ontvanger waardoor je geen aanpassingen meer aan de elektra hoeft te maken. Nadat de lampen in jouw armaturen zijn gedraaid is het nog maar een kwestie van koppelen aan het WeMo netwerk en de schakelaar voor eeuwig in de aan stand te houden ;-).

Belkin WeMo F5Z0489 App

Naast dat je de lampen aan of uit kunt zetten, bevatten de LED lampen van Belkin ook een ingebouwde dimmer.

Naast de lampen, komt Belkin ook met een WeMo Maker pakket. Met behulp van dit pakket kunnen de creatieven onder ons zelf WeMo hardware maken. Zo zou je bijvoorbeeld jouw zonnescherm aan het WeMo netwerk toe kunnen voegen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram