CES: Air Copy scant documenten compleet draadloos

Draadloos scannen, waar je ook bent. Het kan met de nieuwe Air Copy die ION op dit moment op de CES demonstreert. Deze compacte scanner verbindt zich via WiFi met jouw computer, tablet of smartphone en heeft zelfs een accu voor onderweg.

De Air Copy is te gebruiken op iedere PC of Mac computer. Daarnaast heeft ION apps gemaakt voor zowel iOS als Android. Je kunt deze compacte scanner dus op vrijwel ieder apparaat gebruiken. Met een resolutie van 600 DPI is de scanner behoorlijk precies. De maximale scangrootte van de Air Copy is A4 formaat en documenten worden als .jpg of .pdf weggeschreven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.