Plex kennen we als geweldige tool om films en series over het netwerk te streamen. Voor de meeste smartphones, tablets en zelfs TV’s heeft Plex wel een app. Voor iedereen die de PC of Mac direct aan de TV heeft hangen, komt Plex nu met Plex Home Theater 1.0.

Plex Home Theater 1.0 kun je het beste vergelijken met XBMC of het oude Boxee. Het is een native mediaplayer die het mogelijk maakt om snel naar je films, series en online kanalen te navigeren. Daarnaast is deze software in staat om de best mogelijke kwaliteit uit je Plex server te trekken. Wanneer je veel gebruik maakt van Plex in de webbrowser, is dit een ideaal stukje software voor jouw PC.

Hoewel je voorheen een PlexPass abonnement nodig had voor de BETA versies, is de app nu gratis te downloaden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.