GadgetGear.nl

Philips komt met gouden scheerapparaten

Philips heeft veel succes met de Sensotouch 3D scheerapparaten en gaat dat nu omzetten in een exclusieve productie. Binnenkort wordt een gouden editie aan de lijn toegevoegd. Van deze gouden scheerapparaten worden er maar 32 geproduceerd.

De Gold Editions van het scheerapparaat zijn met de hand gemaakt en bevatten een 24-karaats gouden greep. Daarnaast zijn ook de opdrukken aangepast in de stijl van het apparaat. Verder bevat het apparaat de bekende 3D scheerkop die het zo succesvol maken en zorgt de aquatec afdichting ervoor dat je ook met scheerschuim- of gel kunt scheren. Een volledig geladen accu gaat bovendien 50 minuten mee.

Philips-SensoTouch-3D-Gold-Edition-Kop

Beschikbaarheid

Met slechts 32 exemplaren, zijn er natuurlijk niet zo heel veel verkooppunten. Je kunt het apparaat dan ook alleen op Schiphol of bij Zazare Diamonds in Amsterdam kopen. Een Philips SensoTouch 3D Gold Edition kost je €999.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten