Het is nog ruim een week wachten en dan vertrekt onze Albert richting de CES in Las Vegas. Nu al, teast Samsung ons met een grote onthulling op het gebied van mobiele processors. Samsung komt namelijk met een nieuwe Exynos chip.

Deze nieuwe chip is zeer belangrijk voor Samsung omdat Apple met de iPhone 5S met haar A7 64-bit processor wel heel veel sneller is dan de smartphones van Samsung. Enige tijd geleden kondigde Samsung al aan dat het bedrijf plannen had om 64-bit processors voor smartphones en tablets te ontwikkelen.

Via een twee van Samsung kregen we bovenstaande aankondiging te pakken. Deze suggereert dat Samsung belangrijk nieuws heeft op het gebied van processors. Vorig jaar greep Samsung de CES ook al aan om een technisch hoogstandje te presenteren. Toen ging het nog om haar flexibele displays. Naar verwachting zien we dit jaar dus de nieuwe chip voor de Galaxy S5, de Galaxy Note 4 en wellicht de nieuwe Note tablet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.