AOC komt wederom met een 27 inch monitor met een enorm hoge pixelcount. De nieuwe q2770Pqu monitor beschikt over een WQHD resolutie van 2560 x 1440 ofwel 3,6 miljoen pixels.

Met deze hoeveelheid pixels beschik je over een resolutie van bijna twee keer Full HD. Met een responsetijd van 5ms heeft de monitor ook een comfortabele snelheid. De kijkhoek is met 178 graden bovendien mooi breed. De monitor heeft een lichtopbrengst van 300 cd/m en is daarmee ook goed bruikbaar bij veel tegenlicht.

Qua aansluitingen geeft AOC de q2770Pqu een VGA, DVI-D, HDMI en DisplayPort mee. In de rand van het scherm zijn bovendien een USB hub (2x USB 2.0 en 2x USB 3.0) en een setje speakers weggewerkt. Het scherm is ook 90-graden kantelbaar voor portretmodus.

Beschikbaarheid

De AOC q2770Pqu gaat €579 kosten. Je krijgt 3 jaar garantie op het scherm.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.