FlyKly heeft een nieuw fietswiel ontwikkeld dat iedere fiets in een elektrische fiets om kan zetten. Daarnaast is het wiel voorzien van allerlei hardware om met jouw smartphone te communiceren en bevat hij track & tracé diefstalbeveiliging.

De app die bij de fiets wordt geleverd is in staat om via bluetooth met het wiel te communiceren. Dankzij de GPS antenne zie je precies waar je fietst, op welke snelheid en met welke inspanning. Routes worden opgenomen en zijn terug te lezen op je smartphone.

Met één druk op de knop zet je het wiel op slot. Is er een slimme dief die jouw fiets gewoon optilt, dan heb je de mogelijkheid om via GPS te achterhalen waar je fiets naartoe gaat. De Smart Wheel heeft namelijk een GSM module aan boord en kan via GPRS zijn locatie doorgeven. Bij aankoop krijg je meteen al een gratis jaarabonnement.

Smart Wheel

Dit slimme wiel vervang jouw huidige achterwiel. Op een volle accu kan de fiets een snelheid behalen van 25 kilometer per uur en kun je 50 kilometer afleggen.

Beschikbaarheid

Wil je ook zo’n wiel, dan kun je nu op Kickstarter meedoen. Voor €435 haal je het wiel in huis. Voor €46 krijg je het bijpassende LED fietslicht met smartphonehouder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.