Smappee laat je slim energieverbruik meten via de smartphone

Hoewel we in Nederland langzaam maar zeker overgaan op slimme energiemeters, is het meten van sluipverbruik nog altijd een lastige klus. Wil je echt weten wat een apparaat verbruikt, moet je vaak een energiemeter tussen dat apparaat en het stopcontact plaatsen. De Smappee kan het je ook vertellen, via je smartphone, vanuit de meterkast.

Smappee iPhone AppDe Smappee bevat een sensor die je simpelweg om je hoofdaansluiting monteert. Daarna verbindt je de Smappee met je smartphone en krijg je meteen inzicht in wat jouw actuele verbruik is. Doordat ieder apparaat in huis een storingspatroon over het netwerk knalt, is de Smappee ook in staat om apparaten te onderscheiden om je zo te waarschuwen over een onbedoelde computer die nog aan staat terwijl je op het punt staat het huis te verlaten.

Beschikbaarheid

De Smappee is verkrijgbaar via de eigen webshop en is te koop vanaf €169.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events