Sharp start met de uitrol van Netflix op de 60-, 70- en 80-inch modellen van de LE857, de LC-70LE747 en de LC-80LE657-series. Niet alleen komt de Netflix app in het menu te staan, maar zal ook direct vanaf de afstandsbediening gestart kunnen worden.

De bovengenoemde TV’s zijn door Netflix gecertificeerd voor de app en bevatten een speciale knop op de afstandsbediening. Netflix heeft wereldwijs 40 miljoen leden en is sinds september in Nederland verkrijgbaar. Reden genoeg voor Sharp om de app hier ook uit te rollen.

Wanneer de Sharp TV’s in België Netflix gaan bieden is afhankelijk van een mogelijke lancering van Netflix in België.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.