Logo GadgetGear.nl
Picture of Jack Spoor
Jack Spoor

Preview: Playstation 4

Sony organiseerde maandag 18 november een preview in de Skylounge van op het hoofdkantoor in Badhoevedorp. Wij van GadgetGear waren daar natuurlijk bij om de nieuwe console even relaxt te kunnen testen. 

Sony heeft echt zijn best gedaan om veel te innoveren met de Playstation 4. Zo is de console voorbereid om al je game momenten te kunnen delen op internet. Dit door screenshots en video’s te kunnen uploaden naar Twitter en Facebook. Ook is het mogelijk om je gameplay life te streamen op sites als Twitch.tv en Ustream. En speciaal voor je Playstation Network vrienden is er een mogelijkheid om met hen mee te kijken wanneer hier toestemming voor gegeven is.

20131118_163147

Het nieuwe XMB menu van de PS4 is ontworpen om de spelers van gemak te voorzien. En door een extra toevoeging kan je alle statusupdates van je PSN vrienden bekijken. Ook is het menu gemakkelijk en veel sneller geladen dan op de PS3 en heb je meer mogelijkheden dan voorheen.

Als laatste dan de Dualshock 4 controller, deze ligt zoveel beter in de hand dan zijn voorganger de Dualshock3. Rubberen anti-slip grepen en verbeteringen van de L2, R2 en joysticks zijn toegepast. Hierdoor is de controller comfortabeler te bedienen en glijden je vingers veel minder snel van de toetsen.

20131118_153042

Ook is de grafische pracht van deze nieuwe Console geweldig. In bijvoorbeeld Killzone kan je tot in de verte alles in detail zien. Wij van GadgetGear waren erg enthousiast over de Playstation 4 en kunnen dan ook niet wachten tot de release.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.