Philips komt met HUE spotjes als halogeenvervanger

De HUE LED lampen van Philips zijn gaaf, maar beperkten zich tot nu toe tot de klassieke grote fitting. Voor het gemiddelde armatuur is dat prima, maar wat als je net een mooie maar energieverslindende halogeenset in huis hebt?

Dan komt Philips nu met HUE lampen met een GU10 fitting. Deze nieuwe HUE-lampen passen in armaturen die lampen met een maximale hoogte van 85mm kunnen huisvesten.

GU10-LARGE-BOX-OPEN

Ook voor kantoren zijn de lampen zeer geschikt. Hoewel je ze het zachtwarme licht van halogeen kan laten simuleren, is het ook mogelijk om hard-wit licht uit de lampen te krijgen. Ook zijn deze lampen te programmeren via IFTTT en is het mogelijk om ze als een wake-up light in te zetten.

Beschikbaarheid

Philips verkoopt de GU10 lampen in twee verschillende sets. Je kunt, als je al een HUE netwerk hebt, voor €59 een enkele lamp kopen. Heb je nog geen HUE, dan koop je voor €199 een starterset met bridge. Check de actuele prijs van de GU10 Hue lampen bij LampenOnline.com. Op het moment van schrijven ligt die op €56,95.

HUE-GU10-BOX-FRONT-3-4

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment on “Philips komt met HUE spotjes als halogeenvervanger”

  1. Alleen jammer dat de hue lampen niet in grondspots buiten werken.
    Heb zelf 2 normale hue in grondspots zitten maar 6 meter verder 2 gu spots in de grond hebben geen bereik meer.
    Erg jammer en een gemiste kans voor Philips.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram