Met de Logitech PowerShell Controller verander je je Iphone of Ipod in een handheld om de game-ervaring en bestuurbaarheid te vergroten!

De controller pas op de Iphone 5, 5s en de Ipod Touch 5e generatie die draaien op IOS 7. In de controller zit een extra batterij van 1500 MaH zodat je mobiel langer meegaat en je dus langer kunt genieten van je games.

Natuurlijk moeten de games de controller wel ondersteunen. Gelukkig gaan steeds meer ontwikkelaars dit ook doen, zo zijn de games BastionFast & Furious 6: The GameMetalStorm: AcesGalaxy On Fire 2 HD en Nitro al te spelen met de controller van Logitech. De volledige lijst van games vind je hier.

De controller ziet eruit als een traditionele controller, veel mensen zijn hier al erg bekend mee dus vanaf minuut 1 kun je meteen aan het gamen slaan. Je mobiel is dan wel wat langer maar Logitech heeft ervoor gezorgd dat hij nog steeds in je broekzak past door het dunne design. Ook zitten er op de achterkant speciale grips waardoor het vasthouden erg prettig aan moet voelen.

LogitechController

 

Zoals er op de foto ook te zien is kun je nog gewoon bij alle knoppen van je mobiel en foto’s maken is ook geen enkel probleem. Je kunt zelfs beide batterijen tegelijk opladen. Een knap staaltje ontwerpen van Logitech.

De controller is al te reserveren op de site van Logitech en gaat €99,99 kosten. De controller is er vanaf december, nog even wachten dus. Misschien een leuk kerstcadeau?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.