Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

LG komt met de Soundplate 4.1 speaker

Dat platte TV’s geluidsverbeteraars nodig hebben is geen geheim en dat soundbars dan beperkingen hebben ook niet. Met de Soundplate komt LG met een oplossing die helemaal past bij deze tijd.

De platte Soundplate zet je namelijk onder de voet van jouw TV en heet een klankkast die groot genoeg is om het geluid in de kamer fors te verbeteren. Met de Soundplate onder de TV, komt het toestel 35mm omhoog, dus dat valt ook nog wel mee.

LG Soundplate

Daar krijg je een dubbele ingebouwde subwoofer voor terug en een setje gerichte speakers. Het geheel heeft een vermogen van 120 Watt, wat voor vele huiskamers ruim voldoende zal zijn.

Een voordeel van deze 4.1 set is dat je ook geen kabels voor speakers aan de achterkant van de bank hoeft te trekken. Zelfs de aansturing van de Soundplate kan draadloos via bluetooth, maar een optische kabel zal zeker een betere kwaliteit opleveren.

LG Soundplate

In verband met het gewicht en formaat van de TV poot adviseert LG de Soundplate voor TV’s van 32″ tot 55″. LCD TV’s, geen zware plasma’s ;-).

Beschikbaarheid

De LG Soundplate is vanaf nu verkrijgbaar voor €399.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.