Sonos maakt een einde aan de Mute-knop

Wanneer je een Sonos speaker in huis hebt, weet je dat de knoppen op de speaker nogal beperkt zijn. Je kunt het volume aanpassen of muten. Wanneer je de nieuwste update van de firmware op je speaker hebt staan, verandert dat.

Op de PLAY:1 speaker is de nieuwe functie voor het eerst zichtbaar. De mute knop gaat namelijk als play/pause knop werken. Wil je even stilte om een gesprek te beantwoorden, kun je daarna dus verder met de track waar je gebleven was.

Voor streams werkt het trouwens wel weer net iets anders. Op de PLAY:1 die we hier testen merken we geen ‘pauze’ in een livestream. In plaats daarvan stopt gewoon de stream en wordt hij weer geladen wanneer je weer op play drukt. Ook gewoon logisch.

Gebruik je Sonos app om je speakers de updaten en jouw oude speakers van deze nieuwe functie te voorzien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn

Roelof van Doorn