GadgetGear.nl

De SlingGrip helpt je om je smartphone beter vast te houden

Vroeger kon ik met één hand een berichtje tikken. Gewoon omdat telefoons steeds kleiner werden. Met touchscreens willen we weer groter en dan is vasthouden lastiger. Dé reden voor een stel ondernemers om de SlingGrip te ontwikkelen.

SlingGripDe SlingGrip is een handige gadget die je op de achterkant van jouw smartphone (of smartphonehoesje) plakt. Doordat SlingGrip gebruik maakt van 3M tape blijft de kleine gadget goed zitten. Toch is verwijderen ook geen probleem. Met een pasje duw je de tape er gewoon weer af. Doordat de SlingGrip een afgerond design heeft, moet deze niet blijven haken in de broekzak.

SlingGrip

Beschikbaarheid

De SlingGrip is nu verkrijgbaar.

3 reacties

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten