Netgear komt met de snelle Nighthawk router

Met een snelle dual-core 1GHz processor, ondersteuning voor dual-band 802.11ac en Beamforming+ probeert Netgear met de Nighthawk wederom een high-end router voor multimediafans neer te zetten.

De Nighthawk R7000 router weet met een gecombineerde verbinding een datasnelheid van maximaal 1.900Mb/s neer te zetten. In die combinatie is de 802.11ac verbinding verantwoordelijk voor 1.300Mb/s. Een mooie prestatie.

Door gebruik te maken van Beamforming+ kan de router het signaal richting een compatible 802.11ac ontvanger versterken waardoor het bereik stukken beter wordt. Dat Netgear eindelijk weer voor externe antennes kiest is ook een enorm voordeel in de kwaliteit van het signaal van de Nighthawk.

Beschikbaarheid

Helaas is de router nog niet verkrijgbaar in Nederland. We houden je op de hoogte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram