Met een snelle dual-core 1GHz processor, ondersteuning voor dual-band 802.11ac en Beamforming+ probeert Netgear met de Nighthawk wederom een high-end router voor multimediafans neer te zetten.

De Nighthawk R7000 router weet met een gecombineerde verbinding een datasnelheid van maximaal 1.900Mb/s neer te zetten. In die combinatie is de 802.11ac verbinding verantwoordelijk voor 1.300Mb/s. Een mooie prestatie.

Door gebruik te maken van Beamforming+ kan de router het signaal richting een compatible 802.11ac ontvanger versterken waardoor het bereik stukken beter wordt. Dat Netgear eindelijk weer voor externe antennes kiest is ook een enorm voordeel in de kwaliteit van het signaal van de Nighthawk.

Beschikbaarheid

Helaas is de router nog niet verkrijgbaar in Nederland. We houden je op de hoogte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.