Leitz komt met privacy scherm voor de iPad

Steeds meer mensen gebruiken hun iPad onderweg voor zakelijke en privé doeleinden die anderen niets aangaan. Zeker in de trein kan ik me enorm ergeren aan iedereen die (on) bewust meekijkt. Leitz ontwikkelde hier een speciale hoes voor.

De hoes voegt een privacy screen aan de iPad toe. Het voordeel hiervan is dat de kijkhoek van het display enorm wordt beperkt waardoor alleen jij op je scherm kunt kijken. Wil je toch delen wat je ziet, klap je het privacy scherm eenvoudig weg.

Toch kleeft er ook een klein nadeel aan dit systeem. Je moet van te voren kiezen voor een portrait of landscape versie. Beiden is niet mogelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.