Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Dit weekend komt BBM naar Android en iOS

Het gaat nog steeds niet heel goed met BlackBerry. De ooit enorm populaire BBM dienst lijkt het dan ook lastig te hebben met het vasthouden van gebruikers. In de hoop om de oude glorie te herstellen komt dit weekend de BBM app dan ook uit op Android en iOS.

Net als op de BlackBerry, blijft BBM ook op Android en IOS werken met een PIN. Hierdoor hoef je jouw telefoonnummer niet af te geven. Ideaal voor die ene persoon waar je wel mee wil chatten, maar zeker niet mee wilt bellen.

Net als bij WhatsApp is het mogelijk om bestanden (foto’s, video’s etc) te delen en kunnen voice memo’s worden verstuurd. Ook nu kunnen groepschats worden aangemaakt met maximaal 30 personen. Daarnaast is het mogelijk om een bericht naar alle BBM contacten tegelijk te sturen. Leuk voor de nieuwjaarswensen ;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.