Teufel System 4 behaalt THX-certificaat

Teufel beschikt inmiddels over aardig wat surround systemen met THX-certificaten. Nu mag het nieuwe 5.1 surround systeem, de System 4, ook trots zijn op het tot voor kort verkregen Compact Speaker System certificaat.
Teufel System 4 7

System 4 van Teufel belooft een behoorlijke prestatie te leveren in kleine tot middelgrote ruimtes. Het bescheiden ontwerp van de 5.1 surround set zal weinig aandacht opeisen in je woonkamer en dat was nu precies de visie van de ontwikkelaars. Ook bespaart Teufel je de moeite in het aanschaffen van dure wandmontage systemen, want, zo vermeld ontwikkelaar Christoph Winklmeier: "De ingebouwde wandbeugel bespaart dure en grote luidsprekerstatieven of -beugels. De luidsprekers moeten optisch niet in de woonkamer domineren."

Teufel System 4 6

De actieve subwoofer bevat een 200 Watt eindversterker en bereikt een onderste grensfrequentie van 35 HZ en een volume tot 100-103 dB/1 m. De satellieten en surround dipolen hebben elk een vermogen van 170 Watt (Front) en 140 Watt (Dipool) en produceren een volume tot 103 dB/1m.

 

Teufel System 4 1

Wil je zelf ook graag de eigenaar zijn van de Teufel System 4? Kijk dan op de Teufel website waar je de 5.1 surround set direct kan kopen voor € 999,99.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sven Meijer

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram