Nu de UHD TV’s in opmars zijn, is het natuurlijk ook tijd voor UHD monitoren. Hoewel het logisch klinkt, blijkt dat echter een lastige stap omdat de beeldpunten wel heel erg klein worden. Toch doet Sharp het met de PN-K322BH IGZO.

Deze nieuwe IGZO monitor is voorzien van een volledige UHD/4K resolutie op een oppervlak van slechts 32 inch. Ik mocht eerder dit jaar al zo’n monitor bekijken, en ik geef toe dat het een bijzondere ervaring is. Beeldpunten zijn to enorm klein dat foto’s een stuk realistischer worden. Een genot voor het oog dus.

De nieuwe PN-K322BH IGZO is niet alleen enorm scherp, maar ook nog eens een touchscreen. Door een fijn raster is het mogelijk een stylus te gebruiken met een punt van slechts 2mm. Iets dat designers enorm zou moeten aanspreken.

Beschikbaarheid

Wanneer de PN-K322BH IGZO precies in Nederland verkrijgbaar is en wat hij gaat kosten is nog onbekend. Dat ie niet goedkoop zal zijn is logisch.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.